Tapetarbejde i Nordjylland

Det er en omfattende opgave at sætte tapet op selv, fordi det kræver stor nøjagtighed og lang tid. Vil du ikke gøre det selv, kan du med fordel bestille en maler til arbejdet.

Hos Klarup Malerforretning, beliggende i Klarup få kilometer fra Aalborg, tilbyder vi tapetsering, opsætning af fototapet og rådgivning om tapetarbejde til kunder i hele Nordjylland.

Få en maler til at lave tapetarbejde for dig

Der er mange grunde til, at det kan betale sig at få en maler til at lave tapetarbejde for dig. Det er naturligvis nemmere ikke selv at skulle bøvle med tapetklister, vand, stiger, malerruller og hobbyknive. Men resultatet bliver også langt bedre, når en professionel maler udfører opgaven. Hos Klarup Malerforretning har vores malere mange års erfaring med opsætning af tapet og andre arbejdsopgaver i forbindelse hermed.

Vores mål er at blive det førende malerfirma, når det gælder tapetarbejde i Nordjylland - det er vi allerede god på vej imod qua vores store erfaring, professionelle tilgang og omhyggelighed. Denne vil du naturligvis også opleve, når du vælger os til at lave tapetarbejde for dig.

Vi sætter gerne dit fototapet op

Vi tilbyder naturligvis vores kunder traditionel tapetsering, men det er ikke det eneste, vi tilbyder. Vi har også stor erfaring med opsætning af fototapet på træplader, vægge og andre flader. Fototapet er blevet meget moderne inden for de seneste år - med god grund. Det er en anderledes og dekorativ måde at udsmykke sin bolig på, hvor flader eller hele vægge bliver til et stort maleri. Da man har at gøre med fotos, hvor banerne skal passe nøjagtigt sammen, og hvor der ikke må være buler eller lufthuller, bør man få en professionel maler til at sætte sit fototapet op.

Når du bestiller en maler fra Klarup Malerforretning til opsætningen, er alt, du skal gøre, at nyde synet af det. På ganske kort tid kan du have regnskoven, stranden, en rå murstensvæg, en tegning, animationsfigurer eller noget helt sjette i dit hjem. Naturligvis uden ujævnheder, som ødelægger resultatet.

Rådgivning om tapetarbejde

Som dit malerfirma fungerer vi også som din sparringspartner. Vores mange års erfaring i branchen betyder, at vi kan bidrage med den nødvendige faglige ekspertise. Alle vores malere er faguddannede og har mange års erfaring, hvilket vi er stolte af.

Vi er desuden medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for, at vi udfører vores arbejde til perfektion. Hvis du af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med malerarbejdet, laver vi det om.

Få et tilbud på en maler til erhverv

Har du brug for rådgivning om tapetarbejde, tilbyder vi også dette hos Klarup Malerforretning. Som dit malerfirma er vi også din sparringspartner. Vores malere har mange års erfaring med opsætning af tapet og andet tapetarbejde, som de med glæde deler ud af.

Uanset om rådgivningen handler om opsætning af tapet i hjemmet, valg af tapet, tapettyper, vægbeklædning, farver, materialer, størrelser eller noget andet, kan du få rådgivning hos os.