Garantiordning - sikkerhed for professionelt arbejde

Hos Klarup Malerforretning, beliggende i Klarup nær Aalborg, er vi medlem af Danske Malermestre, hvis garantiordning har til hensigt at sikre, at du får udført et stykke arbejde, der er lavet professionelt og håndværksmæssigt korrekt.

Vælger du Klarup Malerforretning til at lave malerarbejde eller tapetarbejde for dig, vil du derfor aldrig komme i en situation, hvor du står tilbage med et stykke afsluttet arbejde, som du ikke er tilfreds med. En situation, der både koster mange frustrationer og penge.

Hos Klarup Malerforretning er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne garantiordning. På denne side kan du læse mere om, hvad ordningen indebærer, og hvad den betyder for dig, når du er kunde hos os.

Hvad er de Danske Malermestres garantiordning?

Vi kan tilbyde denne garantiordning, fordi vi er medlem af Danske Malermestre, som har til formål at sikre de danske kunder malerarbejde, som er håndværksmæssigt korrekt udført. Vi har valgt at være medlem, fordi vi vil vores kunder det bedste, og fordi vi først er tilfredse, når vores kunder er det.

Det betyder vores garantiordning for dig

Vores garantiordning betyder, at du kan få lavet et stykke malerarbejdet om, hvis det af den ene eller grund ikke lever op til dine forventninger.

Du har mulighed for at indbringe sagen for Danske Malermestres Garantiordning, som sender en skønsmand ud, der skal vurdere arbejdet. Hvis du får medhold, vil fejlene eller manglerne blive udbedret helt uden omkostninger.

Det er meget sjældent, at dette sker. Primært fordi vi sætter en ære i at udføre alle opgaver yderst professionelt, men også fordi vi altid er i dialog med vores kunder forud for, at arbejdet påbegyndes.

Hos Klarup Malerforretning har vi alligevel valgt at tilbyde vores kunder ordningen, for at stille den sikkerhed til rådighed. Og fordi vi ikke ønsker at havne i en uoverensstemmelse med vores kunder.

Vores garantiordning dækker egentligt malerarbejde samt det arbejde, som naturligt hører med. Den dækker de direkte udgifter, som er forbundet med udbedring af arbejdet samt oprydning og rengøring på et beløb op til i alt 100.000 kroner.

Håndværkerfradrag for malerarbejde

Der kommer jævnligt nye regler inden for BoligJobordningen, som også indebærer håndværkerfradraget. Ifølge den sidste nye ordning fra 2016 og 2017 kan du få fradrag på malerarbejde og tapetarbejde. Herunder udvendigt malerarbejde som eksempelvis udvendig maling af vinduesrammer, maling af døre og maling af ydervægge.

Kontakt os for at høre mere om vores garantiordning

Hvis du vil høre mere om vores garantiordning, og hvad den betyder for dig, er du velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål om håndværkerfradrag, malerarbejde, tapetarbejde eller andre generelle spørgsmål, besvarer vi naturligvis også disse.

Du kan kontakte os på telefon +45 21 79 08 89 eller via vores kontaktformular. Har du spørgsmål til maling af loft og vægge, indendørs eller udendørs malerarbejde eller noget andet, besvarer vi også gerne dette.