Maler til privat

Søger du en maler til opgaver i privaten, er du kommet til det rette sted. Hos Klarup Malerforretning tilbyder vi maling af loft og vægge og mange andre slags indendørs og udendørs maleropgaver til private. Vi er beliggende i Klarup og udfører opgaver for kunder i Aalborg og andre omkringliggende byer.

En maler fra vores malerfirma leverer altid høj service og tager altid udgangspunkt i, hvad netop du ønsker, når vedkommende løser en opgave for dig. Det vigtigste for os er nemlig, at du er tilfreds med det stykke arbejde, vi udfører for dig. Af samme grund er vi medlem af Danske Malermestres garantiordning.

Hyppige maleropgaver for privat

Nedenfor finder du en liste over de mest hyppige opgaver, som en maler til privat udfører. Har du en anden opgave, som du ønsker, vi skal udføre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Al slags indendørs og udendørs malerarbejde

Hos Klarup Malerforretning er vi ikke kun specialiserede i indendørs malerarbejde eller i udendørs malerarbejde. Vi er specialiseret i begge dele. Det vil sige, at uanset hvilken opgave du som privat måtte have, kan du booke os til at løse den.

Det kræver ikke meget at friske et hjem op. I mange tilfælde er ny maling nok. Her kommer indendørs malerarbejde ind i billedet. Hos Klarup Malerforretning tilbyder vi maling af døre, vinduer, paneler og radiatorer, så de ser ud som nye, eller så du kan pryde dit hjem med nye spændende farver.

Mangler du som privatperson en maler til opgaver udenfor, klarer vi gerne facader, terrasser, vinduer og andet træværk. Det kan være en stor mundfuld at gå i gang med sådanne opgaver selv, men da vi hos Klarup Malerforretning har mange års erfaring samt udstyr i topklasse, kan vi klare det på kort tid. Og så får du naturligvis er resultat, der er professionelt.

Vi behandler dit hjem som vores eget

Når vi træder ind i et privat hjem, behandler vi det som vores eget. Det vil sige, at vi rydder ordentligt op efter os. Det betyder også, at vi passer godt på dine ting, så de ikke tager skade under arbejdet.

Når du har en maler fra os i dit hjem, kan du derfor have en forholdsvis almindelig hverdag trods arbejdet. Vi aftaler altid i fællesskab med dig, hvornår det passer, vi skal male for dig, så det passer ind i din hverdag.

Modtag et uforpligtende tilbud fra os

Er du privatkunde, og vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave i dit hjem, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon +45 21 79 08 89 

Har du spørgsmål til maling af loft og vægge, indendørs eller udendørs malerarbejde eller noget andet, besvarer vi også gerne dette.